Salam....
Salam Hari Raya lagi...
Izinkan saya nak lompat tinggi tinggi jap......YEAYYYY.....
I'M HAPPYYYYY.....
Kenapa?
HA HA HA....
Sebab setelah lima belas tahun...ya...ulang suara...15 tahun ya tuan tuan....
Baru kali ini saya dapat kembali KAD RAYA 'home made' punya....ada stem lagi....ada cop lagi... Posmen hantar.....

Stem Hari Penubuhan Malaysia lagi....biar pun sekeping....ai tak kira,nak happy gak,nak lompat gak...

Hari hari saya tunggu tau...hari hari seluk peti pos depan rumah...akhirnya yang ditunggu tunggu tiba jua....

Tima kasih Dik Asy....

Walau duit raya tak de....saya suke...korang ader?
Ada pantun lagi di belakang sampul tu..

Meh saya sambung pantun ni...
'Kalau ada umur yang panjang. Bagilah KAD RAYA POS lagi...'



p/s: Terima kasih gak pada yang tukang tulis kad raya.....

-dah dua hari cuba upload pic raya ni...streamyx sangat sengal......upload gambar kad raya,bila dia dah ok....-

2 dah buat karangan gred A:

~~Ciklinn~~ said...

seronokknyer dapat kad raya ciklinn terakhir zaman anak dara lah dulu hihihihihi...siap tampal kat dinding.hahahhah

selamat hari raya cikgu

Cikgu Nurin said...

ha ha ha...tu memang stail dodulu...best tengok kad raya tergantu berderet deret...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...