SALAMMM...
CHAKKKK...i'm back...
Pertama sekali nak cakap saya rinndduuuuu semua....
Untuk yang perempuan...(perempuan saja tau...) saya cium pipi cupp cuppp...
Yang lelaki...say haiii....
Ramai yang saya sangat sangat rindu kat blog ni....
Terima kasih bergunung gunung pada yang tak jemu jemu singgah blog kecil saya ni...
Nanti saya akan terjah seeeemmuaaa yang datang...insyaallah...tunggu yea...
Mana saya pergi????
Hmmm..biasalah..jadi cikgu ni,bukan setakat dok dalam kelas je,bila sampai surat dengan quotation-anda dikendaki menghadiri kursus bla,bla bla...kenala patuhi tagline - saya yang menurut perintah- tu....
Hujung minggu,terjah ke kelas,badan penat ke,otak biul sikit ke,kena pergi jugak,kalu tertinggal kelas,susah jugak,nak membaca,mengulangkaji di rumah?hhmmmm....tunggu last minit dekat nak exam ler baru modul tu terbuka dengan lapangnya...terlungkup atas muka...krohhhh...krohhh...he,he..tapi,buat pengetahuan semua,saya idak le tido dengan sound effect yang sebegitu ye....
Isnin lepas dah bermula final bebudak tu,dak start berperang dengan skrip-skrip jawapan ni,berselang seli pulak dengan assingment...aarrghhh....TOLONNGGG....
Dek rindu dengan kawan-kawan,saya curi masa jugak ni...sayaannng semuaa....ishh...rindu betul....
Ok,entri pendek dulu ye...saya nak g ziarah mana yang sempat..tapi saya akan singgah semua...
Bye...

6 dah buat karangan gred A:

one2paii said...

erk..gua ponpuan kan..kan .xkan nk say aiii jerk..ai ponpuan betul i nie..haha

Tomato Gurl's Life said...

akak...wlpn cik tom tak sihat..tp bl cik tom tau je akak update terus dtg sini..hmpr tiap2 ari mai skodeng sini tp tgk akak xupdate..xcaye tgk jejak ciktom di smix..br ingt nak majuk..hihi..

muuaahh2 syg akak..*psstt cik tom girl tau akk ;)

Cikgu Nurin said...

2paii..2paii mana ader pompuan...2pai tino...hok tino pun tak mo cium...cium girl je tau....

Cikgu Nurin said...

Dik Tommm...jangan majukkk...sunyi blog akak nanti,tak der Cik Tom...

Tomato Gurl's Life said...

hehe..gurau je la akak..cik tom kalau sihat/on9 insyaAllah akan cuba jenguk sini ;)

Cikgu Nurin said...

Cik Tom : yess...cam gitu adik akak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...