Salam...

Sebelum menulis lebih lebih lebih,saya nak ucapkan TERIMAKASIH ya amat kat blogger ABGREDS atas kiriman kad raya tu...dan di sini saya nak minta maaf sangat sangat kat abgreds kerana terlepas pandang kad yang di hantar tu...saya buka kotak e-mail saya setiap hari...paling cikai pun,dua hari sekali,tapi entah macam mana laaaa...tak ternampak...


Jadi,sementara raya masih berbaki ni,saya ucapkan selamat hari raya buat blogger abgreds dan ya ampuuunnnn kerana tak perasankan kad tu...takut pulak orang kata saya sombong.....saya baik tauuuu...( ada ke orang baik mengaku dia baik....?),tapi saya memang tatak sombong munyer...Ipoh mali maaa....


Terima kasih juga buat kawan kawan yang email e-card @ facebook: Terima Kasih khas juga untuk Cikgu saya : Tuan Azizi (IPBA) yang sempoiii..... ( kad tuan tak boleh nak upload...)

Oh yaa...saya suka baca blog Abgreds- bahasanya amat tersusun.....( pujian ikhlas,bukan sebab dapat kad raya,tapi saya memang mengikutinya...walaupun saya hanya silent reader...)

1 dah buat karangan gred A:

abgreds said...

assalamualaikum cikgu..
terima kasih buatkan entry ini. abgreds cuma buat apa yg abgreds rasa patut buat. abgreds ada bagi kad kpd kawan2 yg lain juga. soal penerimaan itu terpulang kepada empunya diri. tidak timbul soal salah faham ke atau bersangka buruk. jauh sekali nak cakap cikgu sombong..tak adalah. kawan2 pun ada yg ucapkan t/kasih, ada yg balas kad balik, ada yg diam saja..terpulanglah...abgreds macam ini juga.. sekali lagi - terima kasih cikgu. moga cikgu terus suksess menjalani hidup ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...