SALAM SEMUA.....
Saya baru balik sekolah..jam...2.46 petang sekarang..
Buka blog,aha...tag dari Dik Tom comey...
Nak jugak laaaa....

Terima kasih kat Cik Tom yang sudi dan tak jemu jemu singgah menjenguk blog kecikkk ni...
Saya pun teringin gak domain ni....
Jadi dengan lafaz Bismmillah,saya dengan ini merasmikan...he he he...mengumumkan yang saya NAK JUGAK GA dari MelRomeo.com.

Tapi kena buat task yang diminta..bukan main nakkk gitu gitu jek..entri ni kena buat cepat-cepat dan ringkas,sebab lepas ni,kalau dah engagged dengan keroje yang menunggu ni...alamatnya....besok la pulak baru menjenguk rumah kecik ni.



GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM


Tag 5 orang kawan blogger


1.LM - kenalan baru saya dari Doha

2. SUYA - juga kawan baru

3. FICKRY - kat Beijing

4. ERYATI - kat Sabah..juga kenalan baru

5. KAMSIAH -...pun kawan baru..


MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM


Meh ramai ramai kita join...klik sini yea sayang...

Semua yang datang rumah saya ni, saya tag jugak...daaa....

9 dah buat karangan gred A:

Tomato Gurl's Life said...

good luck akak!!mana tahu kan rezeki akak..cik tom tumpang gembira untuk kawan2..hihi..

Cikgu Nurin said...

Cik Tom..insyaallah...kita bersaing niii...

one2paii said...

wahh..tahniah tahniah cikguuu

Cikgu Nurin said...

BE,UM TAU LA PAIII...DOA YEK...

gigi rongak said...

gud luck cikgu.. haha.. rongak dtg nak g sekolah ni :P

Eryati said...

ooo..GA melromeo erk...baru aje nak join...ngehhhe...insyaallah akan dibuat

Anna Boleyn said...

good luck tau untuk GA ni. senang2 jer dpt domain free kan. :)

aibaks said...

hmm.. leh gak nak try dapat domain fre ni.. hehe

Cikgu Nurin said...

sila sila...semua yg dtg saya tag kan...jom cuba nasib...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...