Salam Ukwah buat semua teman...

Dengan terupdatenya entri ini, adalah dimaklumkan bahawa anak bulan Syawal...he he he...apa pulak yang termerapu meraban ni......

Sebenarnya saya nak maklumkan bahawa, ini adalah entri saya yang terakhir. Ya, saya ulangi, yang terakhir...Bukan kerana merajuk, tidak juga kerana marah....

Saya terpaksa...terpaksa kerana ingin menumpukan kepada urusan bisnes saya yang semakin menuntut perhatian....hua ha ha....merapu lagi....

Ok, yang sebenarnya...saya ingin menumpukan perhatian kepada exam yang telah pun menampakkan dirinya...sedang mengintai-intai, saya yang masih belum membuat apa-apa persediaan pun...

Maklumlah,bila dah tua-tua baru nak belajar, banyak pula komitmen yang lain...minit minit kecederaan macam ni amat berguna...jadi,buat sementara waktu, saya tidak akan bersiaran.....( pengumuman ala ala pengacara yang mengendalikan Talk Show popular...)..

Jadi kepada anda,anda dan anda yang termasuk ke blog kocik saya ni...kalau nampak bersawang dan usang, ala ala rumah Niyang Rapik tu, mahapkan lah teman yek....

Saya tidaklah tinggalkan terus blog kocik ni, saya tetap akan ON sebab, waima saya bukan blogger tegar,tapi saya adalah pelayar internet yang tegar...tengah study pun, internet tetap dilayari..sambil sambil tu, saya akan buat BW ke blog kawan kawan, waktu saya break dari menatap kitab.....cuma ada kemungkinan BESAR, saya tidak akan update, kemungkinan KECIL, saya akan update...ape yang kome meghapu ni Cikgu.....

Exam saya hanya akan tamat pada 24 Disember, lat dua hari,Isnin 27 dah kembali ke sekolah,meeting and meeting sampai laaa sesi persekolahan 3 Disember....yeaaa...cuti yang sangat sangat sangat tidak cuti....

Saya banyak berhutang janji dengan Cik Bab ni....sabo dik ye....Hmmm sejak saya sambung studi ni, dah tak dapat lagi bercuti jauh jauh dan panjang panjang macam dulu....( jimaaaaat duit ayah...)tunggu sampai ibu habis study tau....kita balun balik.....

OK friends....sokongan mike amat amat teman sanjungi...doakan teman berjaya yek...kurang kurangnya,doakanlah agar teman luas pandangan dan fikiran, nampak segala jawapan tertulis kat kertas...hi hi hi.....

Byeee....luv u all....muahhhhsss....


P/S: Terima kasih buat lecturer saya, Tuan Azizi Ahmad, yang memberi komen yang menyentuh hati saya untuk entri saya di bawah. Saya tak dapat balas komen tuan dalam laman Plaxo tu, internet lebih slow dari kekura, saya sempat masak nak bergerak dari satu web ke web
lain....komen tuan hanya dapat saya baca dari kotak email....

10 dah buat karangan gred A:

g0m0k9enDek said...

cikguuuuuuuuuuuuuuu... sob..sob.sob.. T_T

gudluck cikgu yuyunk.....

sarah-najwan said...

xpe..tumpukan exam dulu..
daj free2 nati..bole la layan blog nih...

Ellen said...

Tak per sis...segala yang baik perlu pengorbanan ..so chayo2 ya..semoga berjaya dalam exam..kim salam ngan cik Bab..hehe

abgreds said...

assalamualaikum cikgu..

tabik kat cikgu..masih gigih menimba ilmu..menambahbaik peribadi dan isian waktu..
moga berjaya dalam exam nanti..

eh, kembor cikgu ada berlakon kat entri abgreds ler..kalo ada masa ziarah ler yer..

Tomato Gurl's Life said...

good luck akak syg.xpe rehat blog fokus 4 exam dl ye akak sayang..cik tom doakan yang terbaik utk akak!

p/s: br berkesempatan 0n9 slps seminggu x on9 :)

Rashid said...

Terkejut saya mulanya. Ingatkan dah tak nak berblog.. sedih tau..

Apapun moga berjaya!! berehat jap..fokus k..

Lepas segalanya selesai kembali lagi kat alam maya. sama-sama kita serikan alam ni ..

Kamsiah said...

cikgu..utamakan yg lbh penting dulu...

Cik Tom said...

cik tom sentiasa ingt akak..xde lupakan..akak study elok3 ye..

Pemerhati Kehidupan Dunia said...

gud luck...

CIK TOM said...

sis..ciktom punya blog gayah yg design..tp dia xmo..cntk kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...