Salam Sayang Semua....

Ye..saya ada dua sebab utama mengapa selepas saya buka blog..tetiba tersengihhhhh sampai ke telinga kanan,berpusing ke belakang kepala dan bersambung ke telinga sebelah kiri....ha ha ha...boleh bayangkan tak?


Mengapa? Sebab yang pertama, saya dapat award dari Cik Tom sayang...rasa macam dapat award bintang pelem la pulak. Bagi sesetengah orang,mungkin tak de bendenya semua tu,sebab dah terlampau banyak kot...tapi bagi saya,saya amat menghargai pemberian sahabat...itu tandanya kita disayangi..betul tak Cik Tom? Adanya kawan kawan yang sentiasa memberikan sokongan membuatkan kita lebih bersemangat berblog. Biar sekadar kawan maya, pada saya, rasa persahabatan itu macam erat sangat....


Pada saya berkawan biarlah ikhlas,tak bermakna kalau kawan kawan tak bagi award ke,tak tag ke,saya tak suka, kunjungan kalian ke blog kecil saya ni,beri komen...singgah di SB...amat amat menggembirakan hati saya...rasa berbunga bunga satu badan....he he he...sayang anda semua...


Rasa frust pun selalu jugak..sebab bila mula mula kenal,mintak kita linkkan blog dia...kita pun buat..bila dah link,senang la dapat tau entri baru,bersemangatlah saya beri komen setiap entri...tapi dia pulak ,usahkan komen,tegur di SB pun tak pernah...bila saya chek...rupanya hanya saya yang linkkan blog dia..sebab dia minta,blog saya tak ada pun dalam senarai dia...sedihkan....???Saya tau la...saya tak femes...traffic pun hidup segan mati tak mau...tapi janganlah buat macam tu...untung sebelah pihak je...ramai blogger yang famous dan top,bila kita tanya sesuatu,tak berjawab sampai ke sudah...


Saya tak kisah,blog saya ada tidak dalam list kawan kawan,cuma jangan mengambil kesempatan..tak baik tau....

award pemberian Cik Tom...


Ok...sebab kedua mengapa saya rasa terharu....jeng jeng jeng...blog saya dibaca oleh wartawan penyiaran terkenal idola saya..CHIK INN a.k.a MAZLIN NORDIN...( malu nye......nampak ni..pipi merah...)Chik Inn siap bagi ulasan dalam entrinya...Terima kasih laaa Chik Inn...besar sangat rasa hati,kalau orang popular dan ada nama macam Chik INN sudi menjejak rumah kecil saya....saya tunjuk dengan hubby...haa tengokkkk....orang TV3,famous amos datang baca blog ai....abang ada????he he he...

Terima kasih banyak ye Chik Inn....

Apapun, kedatangan kawan kawan,teguran,komen dan segalanya amat saya hargai.....saya menyanjunginya..amat amat...Untuk kawan kawan - lebih kepada adik adik sebenarnya kepada saya- seperti Cik Tom,2paii,gomok pendek,Rongak dan raaaammaaiiii lagi...anda menceriakan hidup dan blog saya....saaaaayyyaannnggg semuaaa...

22 dah buat karangan gred A:

Tomato Gurl's Life said...

betul akak..walaupun sahabat di alam maya..yang penting kita saling menghargai persahabatan yang ada..dan insyaAllah mana tahu suatu hari nati kita berkesempatan untuk berjumpa secara nyata pula kan akak?

akak pasal linkkan blog tue..akak jgn pedulikan sgt permintaan..kalau akak rs suka..akak masukkan je link blog dia..macam link blog akak mmg cik tom masukkan dlm bloglist cik tom walaupun akak xpernah mintak..sbb ciktom suka blog akak..santai...

tahniah tau akak..fuyoo bukan calang2 org jenguk akak tue..mazlin lg..nati ciktom nak terjah blog mazlin tgk n3 tue..hihi

akak..ciktom dpt peluang pergi mtest tue..akak ade x apa2 tips utk mtest?ciktom br tahu hari ini,..mtest 13hb ni..huk3

g0m0k9enDek said...

wawawaawawaa.... akakkkkkkk.... kembang semangkuk tu chik inn bg ulasan kat belog dia.. nak g terjah! hahaha..

p/s ciktom, gud luck m-test mu!!! jom3 jadik cekgu! hahaha

Cikgu Nurin said...

Tom dapat m-test tue ye?tahniahhh...nanti akak post satu entri untuk g temuduga cikgu...

he he ..mazlin bukanla tulis entri khas..cuma ulasan jerkkk...aduiii malu...

Cikgu Nurin said...

gomok..bukan semangkuk lagi..dah setaman nihh...hi hi hi...cepat tadahhh....

one2paii said...

sayang paii??,.he he.. malu dah paii..malu nie..hehe..o0oh sejak bilo femes da nie..tb tigo datang yer..ajak le depa datang blog paii..lamor paii jd actress baru ke dalam citer depa..kan kan

Cikgu Nurin said...

yo lah pai..nanti akak promote pai pegang watak yang kena tukar jantina cam dlm cioter raja azmi tuhh....heronya Rosyam Nor..ha ha ha...

Anna Boleyn said...

kadang2 ada yang terlepas pandang cikgu.. apa2 pon sama2 kita bantu membantu sesama blogger dan eratkan silaturrahim antara kita. :)

Cikgu Nurin said...

Akak sokong Anna...rajin rajin datang ye dikkk...

sarah-najwan said...

salam cgu nurin...

saya pom ingin mgucapkan tq byk2 sb cgu nurin rajin ziarah saya...hehe..

kita pom bole jadi kawan2 maya nih sb bidang sama..bole tukar2 ideakan..

Cikgu Nurin said...

btul tu sarah...insyaallah persahabatan yg ikhlas,akan kekal..kan?

abgreds said...

assalamualaikum cikgu...

dan salam kembang kempis kempottt..:)

eleh..tu dah berangan nak masuk tv le tu...

iyalah.. asyik citer budak-budak nakal kat kelas boring jugak kan?

tahniah dan syukur Allah bagi nikmat gembira kat kawan abgreds ni..

Hanis Azla said...

Salam, first time singgah sini. Berkunjung balas lawatan cikgu Nurin. Nice Blog. Salam kenal yer.

Cikgu Nurin said...

Abgreds: Ha ha..tak ler berangan sampai masuk tv..he he..tapi kalu mazlin jemput...okey jerk....

Cikgu Nurin said...

Hanis Azla: salam kenal juga untuk Hanis...:))))

Mata Hati said...

teruskan berblogging walau dlm apa jua keadaan sekali pun. bilangan kawan maya yg sedikit lebih baik dari bilangan follower yg ramai. kawan maya akan selalu menjenguk blog kita tapi follower ni selalunya hanya singah sesekali saja.. ada yg cuma singgah sekali saja then terus tak datang2 selepas tu..

aliza arif said...

blog akak makin canggih le...i'like it...

Cikgu Nurin said...

MATA HATI;saya sangat setuju...sebab tu blog saya tak aktifkan follower tu...

Cikgu Nurin said...

Aliza: tqvm dikk...rindu za...

Ellen said...

hai kak...ellen pn nak tumpang sekaki di sini..sorrylah selama ni kurang plak ke sini ya...sebab jarang nampak akak kat mana2...kadang2 nampak gak kat tempat Tom...memang niat nak tegur tapi segan la..akak ni kan orang lama..hehe...
Apapun Ellen harap dapat juga menjalinkan hubungan sahabat dengan akak..walau kdg2 segan gak ellen ni nak hulurkan salam kenal sebab akak pya entri semua mantap2..takut nanti p blog ellen , buat hampeh ja kak...
mula2 ellen masuk dlm dunia blog ni..blog akak lah yg selalu ellen lawat tapi terus terang cam nda dpt respond..mungkin akak nda nampak atau lupa...ellen tak kisah sebenarnya...tapi ellen selalu gak dtg sini bca2 n3 akak..itupun bila nampak akak menyapa di blog Tom...so ellen buat link dkt blog ellen juga even akak nda tau atau bagi izin ...selalu juga tau update...
Hehehe..harap dapt bersahabat dengan akak ni...suka sangat kalo ada peluang...hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM syg cikgu nurin..syg sgt2.walau pun cuma kenal di alam maya..tp cikgu nurin amat prihatin saat LM skt.doakan LM cpt sembuh ye

Cikgu Nurin said...

Ellen...akak sangat mengalu alukan kesudian ellen dan rakan rakan....mana ada mantapnye blog akak ni...blog kecik jer..terima kasih sebab sudi ling dan baca blog kecil akak ni...moga ukhwah kita berpanjangan....

Cikgu Nurin said...

Lydia....akak sentiasakan mendoakan rakan rakan dan adik adik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...