Siapa tengok gemilang? Angkat kaki.....
(Nora tu, mesti dok tercongok tuhhh...)
Rugi sapa tak tengok cerita ni tau....

Adeh....kenapa laaa cerita ni sekejap sangat?
Tak boleh ke buat seminggu tiga empat kali?
Suka sangat..
Suka dengan semangat cikgu-cikgu yang sentiasa berusaha mendekatkan diri dengan anak-anak murid, berusaha mengatasi segala rintangan dan juga kisah cinta cikgu-cikgu tu...
Ada juga batu api dan berbuat apa saja untuk kepentingan diri...hurmmm...


Okey, nak start study balik ni..Rabu paper kedua...

Terima kasih pada kawan-kawan yang mendoakan saya....
Soalan senang kacang panjang...
Pejam mata je..
Yang susahnya, jawapan..hua,hua... hua....

14 dah buat karangan gred A:

kasihredha said...

akak tak boleh nak angkat kaki atau tgn sebab tak tengok...best ke? nanti akak nak tengoklah.

Best jadi cikgu kan murid2 selalu doakan...pastu selalu ada drama pasal cikgu. Akak punya kerja tak de yang nak buat drama kan...hihi

Good luck ye cikgu
waktu akak belajar dulu pun camgitu
soalan senang je, jwpan yang gagap sikit...hihi
oiii panjangnya akak comment...
good nite cikgu...love u

siti murni said...

saya pun suka 'Gemilang'...mesti tonton tiap2 minggu...tak mau miss satu episod pun...

Cikgu CTE said...

malam nie terlepas tengok sbb bwk anak pergi beli buku pas tu makan malam kat warung tepi jalan yang tiada TV...

kakcik said...

Kakcik selalu terlepas drama tu. Apa2pun, selamat meneruskan perjuangan dan semoga beroleh kejayaan yang cemerlang, gemilang dan terbilang. :)

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

hahaha..memahami betul akak ni...
tak jadi nak buat tesis..
berhenti dulu... ahahaha..
[teruk sungguh penangan gemilang..]
jup g nk buat entry gemilang ^_^

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

kak, start cerita..
kan ruhana panggil halim suruh tengok asma ngan Lah...

halim nampak, dia panggil asma..
beria Lah terangkan asma tak salah..dia berdua tak buat apa-apa...
halim dengan machonya ajak asma balik...[takut]

masa jalan ke rumah pak long asma merayu kat halim jangan ckp kat paklong...
sampai bawah pokok [adakan dalam iklan?] hehehe...
halim tanya apa hubungan asma dengan Lah..asma jawab kawan je..halim tak percaya.dia kata die boleh tengok muka asma tipu.. :)

dia kata..dia pun tak cintakan asma...dia macam adik beradik dari kecil..
die tak kisah asma dengan lah.. ^_^

tak jadi bagi tau ayah dia..sebab ayah dia tak sihat..

NM02 said...

layan sekali sekala...

Cikgu Nurin said...

Kak kasih..musti tengok tau...dia ala-ala retro sikit..sure akak akan jatuh centa....

Cikgu Nurin said...

Siti Murni..yea...give me five

Cikgu Nurin said...

Cikgu CTE...allaa rugi rugi...malam tadi best bangat...

Cikgu Nurin said...

Ye KakCik, mesti, cemerlang ,gemilang, terbilang...jangan temberang dan tembelang...itu tamo aaa...

Cikgu Nurin said...

Nora...haaaa suke suke...Nora pandai cerita, akak main agak-agak jee...
dah..g siapkan tesis nun...

Cikgu Nurin said...

NM02; lepas ni layan selalu tau..besttt...

GreenJade said...

alemak kaki ngn tgn arini nk rest ..xleh angkat tinggi ekekeke

gud luck paper rabu..jgn gagap2 wukeh..

agak2 xleh jawab dok baring2 jek dpn entrance hall tuh kasi amek hangin smbil carik ilham egegege

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...