FUUHHH.....
Baru lepas berdebar..
Kejang rasa satu badan melayan JUVANA di TV3...
Saya tak pernah rasa menonton filem sampai terpaku dan berdebar dari awal hingga akhir cerita..
Rugi siapa tak tengok nih..
Tak sabar tunggu minggu depan..
Lagi-lagi ada Bront Palarae....
Dan semua watak gangsternya amat menjadi..
Cuma saya tak pasti, adakah itu suasana sebenar di Sekolah Pemulihan Akhlak?

Dan saya dapat jangka drama ni hebat...

Ha ha ha...tak pernah jadi pengulas drama,
Ini pertama kali bercerita pasal drama..
Memang best....
Kalau boleh, bukan setakat thumbs up, semua jari-jari kaki pun naik...dua puluh jari sekali naik..
hi hi hi...

GAGAL MERANCANG BERERTI MERANCANG KEGAGALAN

21 dah buat karangan gred A:

Eyrique Ettiqazz. said...

ala terlupa tgk..buat sinopsis cepat...cer cerite cer cerite,kecewa ni sbb keterlupaan diri ini.hikhik

sarah-najwan said...

la..saya terlepas tgk rupanya..igt mlm esok..la baru teringat..esoknyer citer asmara..huhu

xpa..kita tggu minggu depan..hehee

Ati Masrif said...

jadi...

ai ni tergolong dlm org yg rugi lah..

apo nk buek..siang td takde letrik
jd mlm ni kena terjah balas..hihi

Rashid said...

JUvana .. bestke? alaa tak tengok le.. cam kenal je pelakon tu. Heliza ke?

kasihredha said...

akak tak tengok...minggu depan kena tengok :)

kakcik said...

Kakcik menonton juga semalam, tapi entah kenapa jiwa ini terlalu tidak suka menonton babak2 'ganas'...

Zaitun said...

Kak Zai jarang tengok cerita2 macam ni.

Fadzli Amir said...

Salam kenal...tak sempat nak tengok la...tengok cerita channel apa tah....

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

salam..

wow~ superb..
tak pernah tahu seperti itu kehidupan di sana.
kasihan nasib mereka yang tertindas..
macam mana nak berubah kalau jadi baik kena buli?

belum sempat buat entry kak..saya sangat sibuk dengan tesis dan study utk 1st paper 29April ni..
menangis setiap malam tahan mengantuk. menangis sebab tak faham2 matematik..menangis sbb takut tak lulus... tidakkk....

subahanallah...dugaan..

Cikgu Nurin said...

EE: akak tak reti nak sinopsis bagai nih..tapi kisah dia lebih kurang mcm ni laaa..dia ni dihantar ke sekolah pemulihan akhlak atas tuduhan membunuh ibu dia..

Di sana, berlaku kes buli dari pelajar senior dan eehhh tengok nanti tau..hi hi..

Cikgu Nurin said...

Sarah:melekat ko....

Cikgu Nurin said...

Ati: ye, sesungguhnya Ati adalah tergolong dalam orang-orang yg rugi sebab terlepas drama ni...hi hi hi...

Cikgu Nurin said...

Cikgu Rashid: yea, kisah bagaimanang cikgu-cikgu menangani anak-anak yang korup moralnya..tengok laa..

Itu bukan Heliza..tak ingat nama dia..dia jadi cikgu kaunseling yang bakal merubah hidup Daim nanti...

Cikgu Nurin said...

Kak Kasih: next week, kita sama-sama tercongok depan TV deh..pukul 9 tau...

Cikgu Nurin said...

Kak Cik: he he..kak cik percaya tak, ada antara anak murid saya yg berumur sepuluh tahun, kaki buli orang...hmmm..keganasan depan mata, nak tak nak, kena tengok..hi hi hi...

Cikgu Nurin said...

Zaitun: ni bukan citer cintun-cintun tau...

Cikgu Nurin said...

Fadzli: next week, try tengok...sesak napeh nengok perangai bebudak tu...

Cikgu Nurin said...

Nora: tu la, akak pun geram, rasa macam nak bg flying kick je kat kaki buli tu..

Heee..sabar dik, nangis tak settlekan masalah...

Solihin Zubir said...

suka tgok zahiril berlakon..
tp x syokla kalo tgok dia kena buli..
slalunya dia yg jd gangster.. heheh..

Solihin Zubir said...

suka tgok zahiril berlakon..
tp x syokla kalo tgok dia kena buli..
slalunya dia yg jd gangster.. heheh..

Cikgu Nurin said...

Solihin: Tu la..selalu dia gangster..tapi Zahiri tu best lah...blog dia pun bagus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...