Bukan panas sebab Pilihanraya Saghawak
Bukan jua panas dek video tuuuuuuuuuuuuuuutt....
Tak nak ambik tau pasal semua tu,

Tapi panas sebab benda ni.......

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

sabo..sabo...

X
X
X
X
X

HAH.....mengancam tak...?




Punyalah heaven cikgu dapat makan ni....
Tapi Cik Bab tak suka....
Ada ke dia kata bau durian ni macam stokin busuk.....
Hish.....agok, anak sape ler tu mulut ghope itu haa....

Tapi saya tak suka yang isi dia terlalu tebal
Suka yang sedang sedang aja...
Ulas yang paling best...tau tak kat mana????
Ulas paling best bagi saya dan selalu berebut dengan My Sivaji The Boss ialah ulas kat hujung..
Yang suduuuutttt tu...waaa berebut..hi hi

Selalu saya la yang dapat, sebab bila dia tengah terkial-kial  mengopek kiri kanan ( aksi lepas belah, nak bagi buah tu terkopek sepenuhnya ) tangan saya dah standby menjulur  je..
Tak sempat lagi buah tu terlentang elok...zapp sambo cepat-cepat...hi hi hi....


Hari ni, saya makan satu bijik tiga suku...( tinggal dua ulas je buah yang kedua, sebab dah senak....
(to be continue tuu....)

Erkk..kira 'buruk lantak' ke saya ni...?




Siapa yang duduk area Balik Pulau, pernah makan DURIAN CAP KAKI tak?....nanti saya story pasal durian ni...sekarang mau study...!!!!


32 dah buat karangan gred A:

sarah-najwan said...

saya pun sukkaaaaaa.
nak2 mkn yg kucing tido..alahai....

Cikgu Nurin said...

Sarah: makan sampai tak hengat ye....

Sue said...

gambar durian tu memang mengacam..ngahahahahaha.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

adik suker...belanja adik sis.huk3.ngidam durian ni!

Cikgu Nurin said...

Sue: posing baeeekkk punya...lepas tu, panas...

Cikgu Nurin said...

Dik LM: kalau dekat Doha tu..udah akak pos dah....sian orang bawak peghut nih....

amalhaj said...

memang kaw bebenor isi doyan yg cikgu tunjokkan tuh.... mengancam iman teman... hahahahahaha... len kali ajak ler teman sekali....

Cikgu Nurin said...

amalhaj: saje tepek beso-beso...kasi orang jeles ..hi hi hi...

abgreds said...

Assalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh wamaghfiratuh waridwanuh..cikgu..

Terranya bedal durian.. haku dah tak larat kalo sebijik tuh..sepangsa tu pun kira hero hohoho...

Ati Masrif said...

suka gak..

MIL pun dah sibuk ajak
balik lipis makan derian :)

Cikgu Nurin said...

abgreds:..mana ko bertapa..lama ilang..he he he..buah kocik yo....

Cikgu Nurin said...

Ati: deroyan Lipis sedap....durian kampung...

Pirate said...

dah lama sy x mkn durian... esok nk gi belilah! durian K4 pun K4 lah... asal durian

kasihredha said...

perrrrggghhh sedapnya cikgu...isi kuning ye.
akak pula suka ulas yang ada satu je...hihi...berebut *mengada* dengan suami...biasanya akak lah yg menang...hahahha

GreenJade said...

xde le burok benor lantaknye...

lantok burok tuh kalu sebakul dibelasahnye

wehhh tetibe nk blk kg melantok doghian ...moh blk perok mohhh...

siti murni said...

idak ler burok lantak nyer cikgu..stended la tu...kegilaan di musim 'panas-panas' nih...hehe..

saya nunggu musim deghoyan di balik pulau...tak sabor nak rase deghoyan cap kaki....

sahromnasrudin said...

kat cini lum musim lg..kalau dah, sy tepon je..nnti ada org hantar huhuhuhhh

fiezah91 said...

pergh!! durian.. best2.. huhu..ada durian tp x byk kat sini T_T

kakchik@ella said...

teringinnya nak makan durian. masalahnya saya tak leh mkn mlm, nnt tak leh tido, kena mkn siang.

Cikgu Nurin said...

Pirate: K24 mmg terangkat laaa...g beli, g beli...

Cikgu Nurin said...

Kak Kasih: durian Sg. Lui dah gugur ke...?hi hi hi..bau sampai sini tu...

Cikgu Nurin said...

Jade: itu baghu first 'raound'..teman bukan stop takat itu jer..cuma maleh nak labun kat sini...malu...

Cikgu Nurin said...

Siti: hi hi hi..nanti kalau akak story, tengok, Siti nak g caghi dak...

Cikgu Nurin said...

Sahrom: Wahhhh...bertuahnye badan...ada yg nganto...kongsi, buleh?

Cikgu Nurin said...

Fiezah: meh sini..melambak nih...sure kiri kanan bau durian laaa...

Cikgu Nurin said...

KC: Makan siang lagi panas..tak pe, lepas tu boleh terjun Sg. Congkak...hi hi...

Cikgu Tie said...

Cikgu Tie suka makan durian gak.Suka sangat pada bahagian yang tinggal satu ulas saja.sedappppp!

Cikgu Nurin said...

Cikgu Tie: yang tu laa yg kita rebut-rebut kan?

nba-Nur said...

Salam.. Kak Rahiza, sedapnya dapat makan durian.. Nak sikit? hehe

Cikgu Nurin said...

Nur: nnt akak pos..pos bau je..hi hi hi..jahatkan?

g0m0k9enDek said...

hahaha.. bestlah akak.. kita pon suka cam akk... kita berebut ngan mak! akak, kita ikut jer drebar bus tu bawak kita.. xtaulah nama kedai kopok lekor tu apa akakkkk!

Cikgu Nurin said...

Kedai 008 laaa..kat kelulut, marang..tapi bestkan Ganu?


*Gomok, bila gomok sebut mak, akak tetiba sedih...*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...