Dunia maya dan blog ini kadang kala banyak perkara yang tidak kita jangka...
Contoh? 
Percaya tak ada blogger yang buat GA secara diam-diam dan senyaaaappp tanpa sebarang publisiti?
Tiba-tiba je diumumkan kita dapat hadiah....
Ala-ala cabutan bertuah gitu....


Tak percaya...? Sila percaya jugak....
Saya ada bukti kukuh...
Sila lihat.....

Pandangan hadapan sampul...
Ini pandangan sebelah belakang sampul.....
Tengok, bukan sampul biasa tau.....

Jangan tenyeh mata anda atau letak eye-mo..
Alamat memang sengaja dikaburkan....
Demi mengelakkan serbuan peminat sebarang jenayah siber..
( sekadar berhati-hati..mana tau ada kekasih lama baca blog ni...auuuww amppunnn.....)



Siapakah penaja misteri ini....?
Nampak mata yang sedang mengintai tu....
Haaa..inilah orangnya yang sangat bermurah hati membuat kejutan secara senyap dan sunyi....


Saya salah seorang dari ratusan peminat blog beliau.
Suka baca entri yang disifatkannya merapu, namun bagi saya sebaliknya...
Komen saya dalam ENTRINYA yang ini rupanya mengundang tuah....

Bukan satu..tapi dua tau....ada yang jeles...?
Lepas ni catatan minit mesyuarat saya lebih cantik, sebab bukunya cantik...
Tada......penambah koleksi.......


belum berisi...sayang rasanya nak dicomotkan dengan tulisan saya yang tak semenggah tu...

 


Menjimatkan masa, tak payah nak ulang-ulang tulis hari, masa, tempat...( pemalaskan saya...?)


Eh..belum bagitau kenapa saya dapat hadiah ni yea...
Yeee..sebab ni......
Kan saya dah kata...ckLah ramai peminat...
Saya menang hadiah kerana komen yang ke 25 000
Diulang, yang ke 25 000 tuuuuu.....
Tepuk, tepuk, tepukkkk.....
Ye...saya tak akan jemu dengan  Laman Maya ckLah...
Saya cuba buat print screen komen saya..tapi ckLah dah buat 'right-click disable' rupanya, jadi tak boleh paste kat sini..

Anyway..terima kasih daun keladi ye ckLah sayang....
Komen saya hari tu..se'coet' jer...tapi boleh dapat hadiah...
Anda memang hebat.... ( ikhlas ni..bukan propa...)

26 dah buat karangan gred A:

Cikgu CTE said...

tahniah...tahniah...
rezeki datang tanpa disangka....
cantik lak tu.....

Cikgu Nurin said...

He he..tq Cikgu CTE..tu laaa..tak sangka dapat hadiah tergolek...

Ati Masrif said...

bila pula...

cikgu nurin nak buat...

kita rajin komen tak :)

kakchik@ella said...

waaaa .. ni kira dpt suprise gift la ni?? sonoknya diaaaaa ..

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

salam...
wah kak...
bagi la sini sikit ^_*

Ustaz Love said...

Salam..

tahniah2.. rejeki dari sumber yang tak disangka2 ;)

ckLah said...

"Er...err.....errr.....isk...isk...isk..." kata ckLah sambil tersipu-sipu malu.



Terima kasih CikguNurin......

GreenJade said...

tuah ayam nmpk di taji..

tuah chekgu Nurin mari dari jejari

egegege

tahniah tahniah! ;)

Cikgu Nurin said...

Ati: Ati lah antara penyeri blog comot kita, ni tau...cayang die muah muah..nanti Cikgu Nurin kaya sikit, boleh buat GA...hi hi hi...

Cikgu Nurin said...

Kak Cik: yea..surprise gitu..terkezut..malu ai..( tapi mau...)

Cikgu Nurin said...

Nora: G cium skrin tu..hi hi..jahat kan akak ni...

Cikgu Nurin said...

Ustaz Love: Ye Ustaz, agaknya saya ada buat benda baik hari tu..hi hi hi...

Cikgu Nurin said...

ckLah: malu kucin le tew...agak mike..teman le yang patut ucap terima kasih tu...lawo brooch tu...

*agak-agak bila kome nak buat GA senyap sunyi lagi? kabo kat awok ye..?*

Cikgu Nurin said...

Jade: agak mike..tuah jejari teman yang dempak dempak nii...hi hi hi...

g0m0k9enDek said...

hahaha.. tahniah kaka sayang

Cikgu Nurin said...

Gomok eeee.......keppok leko sket

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

sy hormati mrk yg buat disable right click bg menjaga hak cipta mereka kerana saya tak mampu nak buatnya...
bagi saya, bende yang elok biarlah ia dikongsi bersama..

tahniah utk cikgu ya

Cikgu Nurin said...

sahrom: akak pun tak tau nak buat macamana program tu, tapi blog akak ni tak ade bende significant pun yg nak di diablekan...hi hi...

ckLah said...

Maaf Sahrom. Betul, kalau untuk dikongsi dengan betul tak apa. saya ada alasan sendiri kenapa saya tak benarkan right click, kerana 'bahan' blog saya pernah dieksploitasi secara pincang di merata blog, email, twitter dan lain-lain tanpa kerelaan saya. Antara ramai pengikut blog kita, bukan semua 'sama' kepala dengan kita...dan kita tak tahu siapa lagi yang membacanya...

puteraduyong said...

wah...tahniah...biler cikgu nurin nak wat camni pulak... :)

Cikgu Nurin said...

ckLah: ye..kita berhak...

Cikgu Nurin said...

putera: Japp..garu kepala jap hi hi hi...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ke 25 000...adik punya br berapa jek ek?

Cikgu Nurin said...

Adik pun femes...mesti dah banyak....

alizaarif said...

salam...kak best nyer dpt hadiah cam tu....teruskan hehe...

AZANI said...

assalam cikgu, saya dari laman cklah, salam ziarah...tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...