Nak Join....
Hari ini tarikh tutup..sempat lagi kan Cikgu CTE?
Sebelum pukul 12 tengah malam ni.....
Lari laju-laju...
Saya nak blog saya berada dalam bloglist Cikgu CTE, sebab nak memeriahkan dunia blog dan menambahkan bilangan cikgu cikgu blogger dalam list Cikgu CTE...
 
Maaf ye Cikgu CTE, terlambat..Cikgu CTE dah pelawa saya lama dah...*jangan nak bagi alasan bz..*
 
Ok..semua syarat dah buat...and tag...
 
1. Saya tag Cikgu Tie 4848
 

7 dah buat karangan gred A:

Cikgu Tie said...

terima kasih sudi tag cikgu tie.
Insyaallah ada masa nanti Cikgu Tie buat.

Cikgu CTE said...

Terima kasih sbb join..
Insya Allah , saya akan buat review sekali...

GreenJade said...

errr akauntan voley join dok? uhuhuhu

sahromnasrudin said...

blogger orang kampong cam saya leh join tak???

Cikgu Nurin said...

JOMMMMM...kita serbu...

Citarasa Rinduan said...

wah!! makin bertambah geng2 cikgu di blog cikgu CTe..

cikgu nurin..nanti ayu nak follow jer di blog cikgu CTE..sebab mudah nak kongsi cerita dgn cikgu2 nie

Cikgu Nurin said...

Ayu: mehh jom reramai gegar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...