Saya senyum sorang-sorang lagi....
Dulu senyum sebab Mazlin Nordin datang..
Lepas tu En. Mazidul...
Hari ini...jeng,jeng..jeng...














Jadi follower lagi....
Eeee..suke,suke....

En. Ondscene .......
Terima kasih ye En. Ondscene...
Sudi jadi follower blog saya yang tak famous nih...

Mungkin blog orang lain pun dah dikunjungi oleh mereka yang glamour ni...
Mungkin ada yang kata 'eleh, dia orang tu dah lama datang blog ai,ai tak bising pun...'
Tak apa...saya nak publish jugak...

Bohong la kalau kita buat-buat tak bangga bila blog kita dapat akses orang-orang ternama ni..kan?kan?kan?Apatah lagi bagi blog saya yang entah di mana-manalah kedudukannya dalam dunia blogging ni..
Tengok follower pun cipuuutttt..jer..hi hi hi... ( sebenarnya baru sebulan aktivatekan follower tu)..
Tak apa..saya bangga dengan apa yang saya ada....
Bangga dengan follower saya,biar sikit,tapi ramai yang sentiasa datang....

Saya suka dengan blog En. Ondscene ni sebab,dapat berita cepat.
Selalu kalau ada kes-kes kemalangan yang 'brutal', kat sekolah saya dah jadi 'pemberita' kat kawan-kawan..sebab dalam paper,berita lambat keluar,dan lagi gambar tak macam yang kita boleh lihat di ondscene...tak percaya,pergilah jengah....

Bila paper sampai kat sekolah.mesti diorang cakap'Yelah,betul macam kau cakap..."
Ha,kan maknanya saya pun dah macam wartawan..tapi cilok berita dari Ondscene...*jangan marah, saya tak jual berita tu...jual blog Ondscene jer....*

Mengikut cerita, En.Ondscene kita bercuti sehari dua dari update entri,sebab nak jalan-jalan kat blog follower beliau....

Sekali lagi terima kasih daun keladi...
Kalau sudi,mari,mari baca lagi....

Terima Kasih juga pada kawan-kawan blogger yang sudi datang memeriahkan Blog Cikgu Nurin ni...
Anda semua memeriahkan dunia saya....

29 dah buat karangan gred A:

g0m0k9enDek said...

yeahhh.. clap2 untuk kakak sayang!

Cikgu Nurin said...

Allollooo...mana lama ilanggg...

zeqzeq said...

Uhuk2 kalau dapt dating lagi best kan? Makan semeja. Atau dapat call..ke?

*pst jgn mare Odscene..lama tak nyakat.

Cikgu CTE said...

okeylah tu..blog saya sorang x de org kenamaan yg dtg...

jom lah join bloglist cikgu di Catatan Tinta Emas 2011..

kakchik@ella said...

wah .. tumpang bangga dgn awak.

kakcik said...

Kakcik pun ikuti blog ondscene dan letakkan di bloglist kakcik dah lama juga. Cuma kakcik jarang tinggal komen dan jadi follower blog itu pun baru sahaja lagi. (Tak follow tak bererti kita tak baca dan tak letak di bloglist, kan?) :)

NM02 said...

lepas ondscene, saya plak menyusul. jom tukar link... kalu sudi jom follow saya plak ye... kita leh tukar citer dan pendapat. hehehe

NM02 said...

dengan pantas saya singgah sini balik utk ucap terima kaseh sebab sudi serang balassss... ai loike yu lah!!! hehehehe

kasihredha said...

seronok kan kalau org femes masuk blog kita...
akak tunggu Ben aja lah...hihi

sumanje said...

salam ziarah pagi....
jemputsinggh blog sumanje...
oh ya sis.....plaaxo.com tu cam ner...?
sumanje berminat la sis...

sarah-najwan said...

tahniah..blog on de scene tu saya tgk jugak..gambar2 yg diletakkan jika xciden tu..memang ngerikan...

insaf utk bw kete laju2..takut xciden ni..minta kita semua selamat

wahida said...

betul tu, biar sikit followers, yg penting ramai pengunjung..

Kakzakie said...

Dalam hati berbunga-bunga. Hooreyyy... kakak tahu cikgu memang gembira. Kalau kakak pun sama juga.

Cikgu Tie said...

Tahniah...memang best ler kalau ada blog yg famous datang ke blog kita.
Bila ler org famous nak dtg blog cikgu tie pulak yer?

Cikgu tie ada tag Cikgu Nurin.
jom baca: definisi cinta

Cikgu Nurin said...

ZZ: He he..hang nak suruh En.Ondscene tidoq luar?

Cikgu Nurin said...

Cikgu CTE: waahhh..suka, suka..Insyallah nanti saya terjah...

Cikgu Nurin said...

KakChik: Tq very very much...*tapi tak lawan Kak Chik lagi...*

Cikgu Nurin said...

Kak Cik :(Tak follow tak bererti kita tak baca dan tak letak di bloglist, kan?) :)

sangat setuju....:)tq Kak Cik

Cikgu Nurin said...

NM02: Serang sekarang....

Cikgu Nurin said...

Kak Kasih...Ben ok aper...?

Cikgu Nurin said...

Sumanje: nanti akak g blog Su..k..

Cikgu Nurin said...

Sarah: betul...gambar x sensored dah..terus menerus...

Cikgu Nurin said...

Wahida: suka baca blog wahida..berduyun oranggg...

Cikgu Nurin said...

Kak Zakie..: Antara yang memeriahkan hidup saya..blog dan kunjungan kawan-kawan...:)

Cikgu Nurin said...

Cikgu Tie: nanti kita terjah

nba-Nur said...

Tahniah buat Kak Rahiza.. Kalau rajin singgah dan tinggalkan komen, tentu mereka sudi tinggalkan jejak serta balas balik kunjungan kita.

p/s: Tumpang gembira bila melihat rakan siber ceria. Rajin2 update ye kak.. :)

Cikgu Nurin said...

Nur: Tq Nur, sokongan sahabt macam nur yang banyak membantu...

Anonymous said...

Highly descriptive post, I liked that a lot. Will
there be a part 2?

Look into my web-site - bock of Ra Kostenlos spielen

Anonymous said...

Hi there Dear, are you actually visiting this web
page regularly, if so after that you will absolutely get
pleasant knowledge.

My webpage ... book of ra kostenlos downloaden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...