Adeyyy..tak pernah dalam sejarah sejak berblogging, saya buat dua entri dalam satu hari.  Nak buat satu entri dua hari sekali pun pedihhh....pesal tetiba rajin pulak ni?...
Saja nak try segmen blogger macho ni...hu hu hu....boleh ker?

Saya join sebab syarat dia tak susah.

i. Letak header BA - done
ii. Tajuk : JOM GEGAR BLOG dan linkkan ke entri ini - done
iii. Tinggalkan link di ruangan komen entri ini .. TOLONG ..TOLONG .. TOLONG .. tinggalkan sekali saja.. nanti termasuk berkali lak.. OK...nk g sekarang...

Syarat lain....Syarat blog yang nak terlibat .. pastikan tiada VIRUS ... tiada WIDGET yang mengheavy metalkan pengeledah ... dan blog tu adalah miliknya..

JOM...reramai Gegar Blog...

13 dah buat karangan gred A:

Lulu caldina said...

semoga terpilih..ngee

Cikgu Nurin said...

he he he..ada harapan ker?

Rashid said...

jom jom .. uiss belum tgk lagi apa isinya.. hehe

Cikgu Nurin said...

Isinya yang sedang sedang aja Cikgu...saja suka nak memeriahkan dunia blog...jom arrr.join...

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dari mimiey.....

nasyieen.blogspot.com

Green Apel said...

singgah bw dari list BA, gudluck=)

Syafiq Rosli said...

toing..jenguk sini..:)

YAYA AZURA said...

jom pakat gegar blog!!!

gigi rongak said...

hehe..semoga gegar la lepas ni..semoga terpilih ye

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

saya gegar nih !

Clara said...

singgah dr BA!

http://cerytara.blogspot.com/

Sunah Mohammad said...

jenguk penggegar blog~ jemput datang blog saya~

www.sunahsukasakura.com ;)

Raja Shahrizza :) said...

Gud luck for you ...
dah follow :)singgah la blog saya at
http://onehead2011.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...