Sudah menjadi kelaziman saya,setelah siap menaip ringkasan mengajar dan di tampal di dalam buku besar tu, sebelum tidur,saya mesti sekali lagi akan chek blog saya dan satu kemestian juga akan ke blog list saya....dan hari ini, saya sekali lagi bagai nak melompat lompat kesukaan dan kegembiraan, bila dalam salah satu komen di entri sebelum ini, saya baca ini.....

Salam Cikgu Nurin.

Saya pautkan blog Cikgu di blog saya. Semoga Cikgu lebih kerap menulis dan berkongsi pengalaman bersama rakan maya lain.


Terima kasih.



Siapa dia?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaa......







Terima kasih Bro Mazidul....saya memang mengikuti blog saudara sejak entri pertama lagi walaupun sebagai silent reader..  Sama macam blog Chik Inn. ( Chik Inn pernah buat sedikit  ulasan blog saya dalam entrinya).  Ye lah, sapa yang tak shuke hatti...kalau blog yang seberapa ni dapat perhatian dari orang terkenal....eeee bangganyaaa...


Lepas ni nak kerap kerap tulis enrti lah...wwahh tetiba naik semangat...


p/s: Terima kasih juga pada semua yang sudi membaca blog Cikgu Nurin ni...sokongan kawan kawanlah yang terus menghidupkan blog saya ini....


13 dah buat karangan gred A:

gigi rongak said...

alamak! popular dah ni..hehe

Cikgu Nurin said...

hi hi hi......tak lama lagi akak sign contract dgn tv3...ha ha ha...berangannnn...

abgreds said...

Salam Nurin Inn..
Tahniah dapat aksess popular Encik Mazidul. Nanti ko masuk tv jangan lupa haku yer ..sob ..sob..
:)

Cikgu Nurin said...

Oooo...abgreds,haku takkan lupekan ko.....kalu haku dapat kontrek tu, ko tukang angkut kamera tau....

sarah-najwan said...

tahniah cikgu...

Cikgu Nurin said...

tq sarah....thank untuk sarah gak sebab sudi meriahkan blog akak....

CIK TOM said...

tahniah akk...bestnya akak...aritu dgn kak lin..skang abg mazidul..jadikan tue semangt utk terus berkarya ye akak...cik tom support akk :)

CIK TOM said...

eh akak tukar layout ni ek..dulu cik tom pernah pakai layout ni..mmg cantik :)

Cikgu Nurin said...

Cik Tom...windunyer...TYom adalah orang yang membakar semangat akak nak menulis...

Layout readymade.....nak wat sendiri tak tau...hu hu hu...

Gayahspears said...

fuyoo...bestnyer. popular cikgu nurin ya...

Cikgu Nurin said...

Haaa ha haa...Gayah buat akak ketawa guling guling....mana ader...Bro Mazidul terserempak jer tu....

mrs jamal said...

bro mazidul singgah...ala bestnyer..

Cikgu Nurin said...

he he...dia terjumpa je tu...tapi suker ler kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...