Perghhh...apa ke he nya tajuk entri tu...?  Haaaa jangan dok kunin kunin pale deme yek...

Ari ni saya jenjalan kat Youtube nak cari video untuk Subjek Science..Tetiba plak laaa terjumpa yang ni...

Bagus gak ni, tayang kat kelas nanti....
.
.
.
.
.
.
.
.





HA HA HA.....GELAK GULIN GULIN TEMAN....
KALAH GERUDI INUL WEHHHH...
TAK KE SESAPER NAK NOLONG DIER...SIAN TANGAN TAK SAMPE...

9 dah buat karangan gred A:

sarah-najwan said...

tu la sian kat bear tu..
nak garu bukn xsampai tapi otak xle nok ejas supaya tgn digunakan utk menggaru...

hahaha..bear LUPA!!!!..ada tgn utk menggaru...

Cikgu Nurin said...

kelako kan? gatal sesangat tuhhh....tak boleh menahan...

kasihredha said...

salam kenal...akak dah follow, kalau sudi follow le blog akak pulak ye..hihi

kesian bear ni..sure gatal sangat2

Cikgu Nurin said...

Okeh..skang gak sya pegi follow...

CIK TOM said...

cik tom xdpt tgk video ni tnet slow..huk3...

Cikgu Nurin said...

tak pe..len kali Tom cuba lagi yea...

gigi rongak said...

haha.. garu jgn x garu..

Rashid said...

hehe.. macam menari pula dia ..

Cikgu Nurin said...

tu lah...kalah ladyGaga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...