Hai hai hai...semua adik manis...abang kacak...perghhh...ayat beli jiwa tu....
Alkisahnya dah dua hari saya tak ke sekolah,bukan ponteng sekolah, my Sivaji The Boss demaaammm...
Dah seminggu tak kebah kebah, saya ambil CRK .  Kebetulan ibu mertuaku datang meziarahi anaknya.

Dah bila IBU MERTUAKU ada di rumah, kenala layan bebaik...bukan susah mana pun...
Pagi ni dah sidai kain pepagi hari,rumah dah kemas, dah suap bubur nasi kat orang demam ( makan suap....),layan ler Ibu Mertuaku itu menonton TV,
"bukak TV3?" teeet..channel TV3...
"Tak mo, kartun, mak nak tengok derama.."
"teett..."cari channel DERAMA...

"Ha yang ni, yang ni..ada Erra Fazira...haaa hero dia lawa ye?"
He he hee...amboi...Ibu Mertuaku.....
DERAMA "30 hari Mencari / Mengenal ( tak pasti mana satu ) Cinta".
Sambil tengok, sambil  saya menjadi Tukang Karut mana mana scene yang Ibu Mertuaku tidak berapa nak clear...

Sampai satu scene, Erra Fazira dipaksa menyebut perkataan SEKS oleh Si Boss, Aaron Aziz...
Tak semena mena, dengan wajah yang keliru.....IBU MERTUAKU bertanya.....
"SEKS tu aper...?"......
Gulp......hu hu huu....
Camana korang nak menjawab....?

6 dah buat karangan gred A:

sarah-najwan said...

erkkk...hehe..
xtau nk ckp jugak jwpnnya..
jika anak2 kita yg kecik tanye..bole lah jwb style kias2..ni jika MIL tanya..xtau nk jwb....hehe

kasihredha said...

nasib baik mil akak tak pernah tanya soalan camgitu...hihi

Cikgu Nurin said...

Tu la Sarah...gelabah jugak...menyusun ayat bagai...hi hihi...

Cikgu Nurin said...

Kasih...dedulu tak pernah ada perkataan tu...adui berpeluh nak menjelskannyer...

abgreds said...

Ala cik guni...ops.. cikgu nih.. :)
seks tu ialah :

Sekali
Engkau
Kena
Soal!

hahaha...
Sayang omak mentuo ko cikgu...

Cikgu Nurin said...

Ha Ha ha...sekali engkau kenal soal..?terkedu haku....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...