Haaaaa...nak nangissss.....bukan nangis sedih..nangis suka....dekat dua minggu jugak saya tak berblog,blog saya problem,sebab digodek oleh dua bebudak kecik...eee...acik babab korang kang....kalau sapa sapa termasuk ke blog saya dalam minggu lepas, mesti baca coding jer....saya jadi frust sangat sangat...dah la belajar IT tak berapa nak tinggi.  Dulu saya memang belajar bab coding mengcoding ni, tapi bila sampai chapter nak edit HTML,tetiba pulak cikgu saya tu pencen, ha tu pasal la, tak khatam.....

Orang pertama yang saya mengadu kul dua pagi ari tu, ialah CIK TOM.......( sapa tak kenal CIK TOM tu, saja je r laaa....)ingatkan Cik Tom dah tido,tapi Cik Tom balas email saya pepagi buta tu.....tapi waktu tu saya frust menunggin nunggin, tak boleh nak cakap apa apa...tapi CIK TOM memang baik hati orangnya....( bertuah sapa dapat CIK TOM , dah la ramah, suka bantu orang, pandai pulak tu...-wink-:))))))...

Saya ada buat blog baru, tapi tak bertulis sampai laaa..tak der semangat satu, hati dok teringat yang lama...maklumlah, tempat jatuh lagi kita kenang,inikan pulak tempat kita mengadu....

Saya tak tau nak balas jasa TOM macam mana....TOM...akak ucap terima kasih banyak banyak.....terima kasih sebab sudi jadi kawan akak dan tolong akak....

Ohhhhhoooo...kat blog baru saya tu, ada sorang pengunjung setia..abgreds, dia la dok bagi semangat kat blog tu...he he he...sorilah abgred, saya tak sempat nak buat pulut kuning dan bentang kapet merah sambut abgreds kat blog tu, tak jadi pindah laaa....nak dok kat sini gak,tak cantik ke, tak femes ke, tak pe, saya suka....syukur..syukur....

Cik Tom...terima kasih lagi sekali ye....

p/s: nak g bw sampai lebammmmm......
Blog masih lagi dalam keadaan bersepah...maklumlah,lama tinggal..nanti betulkan sikit sikit....

6 dah buat karangan gred A:

one2paii said...

ye ker bersepah?gua tgok ok jerk..mane lu gi?dah lamo gua xnampak..xkan la pi haneymoon jauh nau..hahha..ape2 pun selamat kembali dan apy new year

Cikgu Nurin said...

waahhh..idup lg ko paiii...he he he..welkam..welkam...

Scarlett O'Hara said...

Cik Tom Tomato ke?Kalau dia tu mmg baik hati.

Cikgu Nurin said...

ye...Cik Tom Tomato.....sapakah lagi....dia mmg ler kawan yg superb....

CIK TOM said...

sama2 akak...wah touching lak bila akak buat n3 ni...thanks akak :)

Cikgu Nurin said...

Nasib baik ada Cik Tom..kalu tak dah berkubur laaa blog ni...tq ye Tom....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...